GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI ÜMMET AKIN RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

31.05.2017

Yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN bir mesaj yayınladı. Başkan AKIN mesajında "On bir ayın sultanı hayır ve bereket kapısı mübarek Ramazan ayını sevinç ve heyecan içinde bekliyoruz. 2 gün sonra ilk sahur heyecanını yaşayacağız ve Bir ay boyunca sahurda huzur bulacak, gün boyu manevi haz duyacak, arkasından da iftar sofralarında verilen nimetlere kavuşacağız. Mübarek Ramazan ayının aziz milletimiz ve Germencik’li hemşerilerime güzellik, gerçek anlamıyla barış ve kardeşlik vahası olmasını içtenlikle diliyorum. İnşallah sabır ve hoşgörü herkesi kuşatır, dayanışma ve yardımlaşma iradesi herkesi aynı idealde buluşturur. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine bu yıl içinde İftar Sofralarında Hemşerilerimiz ile bir arada olmayı orucumuzu birlikte açmayı planlıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından İftar yemeği takvimi hazırlandı. Bu yıl Ramazan ayı içerisinde mahallelerimizde Hemşerilerimiz ile inşallah bir araya geleceğiz. Ramazan ayı paylaşmaktır. 11 Ayın sultanı Ramazan ayının tüm hemşerilerimize mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederken, Yüce yaradanımızın bizleri Bayrama kavuşmamızı nasip etmesini dilerim.’’ dedi.