GERMENCİK ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI VE TÜRKLÜK BİLİNCİ SEMPOZYUMUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

04.05.2017

Germencik Belediyesi 3 Mayıs Türkçülük gününde gerçekleşen sempozyum ile Yurt içi ve Yurt dışından katılan bir çok Bilim İnsanını ağırladı. Germencik Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşen sempozyuma ilgi oldukça yoğundu. 3 oturumda yapılan sempozyuma MHP Aydın İl Başkanı Levent İLTER, MHP Germencik İlçe Başkanı Turgay İncirliova Belediye Başkanı Gürşat KALE, Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK, Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre ÖZBEY, Germencik Ülkü Ocakları Başkanı Ali KOYUNCU, Aydın Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin (AY-SİAD) Başkanı Özen GÜNDÜZ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 Mayıs Türkçülük Gününde gerçekleşen bu sempozyumda Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN ‘’Böylesine anlamlı bir günde Yurt içi ve Yurt Dışından gelerek bizlerle beraber olan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. 3 Mayıs Türkçülük gününde günün anlam ve önemine yakışır uluslararası sempozyumumuzu başarıyla gerçekleştirdik. Günün sonunda Türk Dünyası Müzik Topluluğunun gerçekleştirdiği konserde Öz kültürümüze ait birçok eseri keyifle dinleme fırsatımız oldu. Gerçekleşen sempozyumun önümüzdeki yıllarda farklı başlıklarla yapılması adına çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız. Katılımları ile bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Türk Burcu Restaurant Düğün salonunda gerçekleşen Türk Dünyası Müzik Topluluğu konseri ile sempozyum sona erdi.